Rentotapaus podcastin esittelyjakso

Julkaistu Aug 14, 2022 |

EsittelyjaksoTervetuloa Rentotapaus podcastin pariin ja äänimatkalle elämänpoluille. Äänessä Saara Hyvönen.

Ajatus podcastista lähti noin kuukausi sitten. Sanoin sen ensin ääneen ja sitten kysyin ensimmäiseltä vieraalta, että olisiko hän kiinnostunut lähtemään mukaan. Ja kun hän vastasi kyllä, niin sehän oli sitten pakko toteuttaa. Paljon on katsottu erilaisia videoita, ja tutustuttu tähän aiheeseen, miten podcast tehdään ja toivottavasti saan sen myös ulos. 

Olen kiinnostunut siitä, miten eri vieraat ovat siinä uransa asemassa missä tällä hetkellä ovat. Millaisia valintoja he ovat joutunut tekemään uransa aikana? Minua kiinnostaa ennen kaikkea, miten he pitävät tasapainon työn, perheen ja vapaa-ajan välillä. Mitkä ovat heidän keinot siihen? Miten he pitävät itsestään huolta ja omasta jaksamisesta? Mikä saa heidät innostumaan ja motivoitumaan? 

Toivottavasti löydän vastauksia näihin aiheisiin näiden jaksojen parissa. Jos herää jotain kysyttävää, ideoita, palautetta, laita ihmeessä viestiä, niin palaan niihin. Toivottavasti tykkäät jaksoista ja kuullaan taas pian. 

Lisätietoja löydät rentotapaus.fi. Matkalla kohti omannäköistä elämää. Tärkeintä on aloittaa ja ottaa ensimmäiset askeleet kohti omia unelmia, siirtyä toiveista ja haaveista konkreettiseen tekemiseen. Sinä pystyt siihen.